De Rede van Rotterdam is een elegant wooncomplex aan de Maas. E-Install Elektrotechniek zorgde samen met ThinkLED als leverancier van de verlichting voor een net zo elegante ledoplossing.

Op een steenworp afstand van de elegante Rotterdamse Erasmusbrug, misschien wel beter bekend als ‘De Zwaan’, bevindt zich de Laan op Zuid: een riante boulevard met in het midden een brede groenstrook waaroverheen om de paar minuten een geruisloze tram glijdt. Een scala aan moderne woonflats en talloze ondernemingen, van tandarts tot koffiehuis, geven de Laan op Zuid tegelijkertijd een gezellige en een professionele uitstraling: een woongebied van deze tijd. Dat de wooncomplexen op Laan op Zuid ook met hun tijd meegaan zie je aan de algemene verlichting van De Rede van Rotterdam, een apartementenblok uit 2001 met zo’n 100 apartementen, verdeel over negen etages. Eind 2014 verving E-Install Elektrotechniek in samenwerking met ThinkLED daar alle armaturen door ledverlichting. Dat kwam niet alleen voort uit noodzaak, maar ook uit de wens om duurzamer te zijn: “De armaturen liepen op het einde van hun levensduur en moesten vervangen worden, maar de VvE wilde ook zeker energie gaan besparen.”

de rede
Open chat
Heb je een vraag?