stroomopwaarts

elektrotechniek voor de zakelijke markt

GEZOCHT:
MONTEURS DIE TEGEN EEN COMPLIMENT KUNNEN

Techneuten strooien niet met complimenten. Hoogstens wat gemompel of een stomp. Dat is de aard van het beestje. Dat we het goed doen als werkgever horen we dus meestal via via. Dat doet ons goed. Het motiveert ons om het nòg beter te doen. Daar werken we iedere dag met veel plezier aan. 

Van leerling-monteur tot ervaren leidinggevend monteur elektrotechniek of ZZP’er: wij bieden uitdagend werk en een fijne werkomgeving voor jou. Als jij uit de juiste steen gehouwen bent, dan leren we je graag kennen. En niet schrikken: als je goed werk levert, dan hoor je dat. Daar moet je dus wel tegen kunnen.

NIEUW(S)

‘Hoe was het op je werk?’ ‘Prima.’
Gelukkig vraagt onze schrijf-pitbull wèl door en hebben we hier af en toe wat nieuws te melden. Met enig gebrek aan regelmaat, want vindt maar eens de tijd. Toch gaan we ervoor… (je kunt je ook rustig aanmelden voor onze nieuwsbrief, want de eerste moet nog gestuurd worden).

Onze diensten

We ondersteunen onze klanten met installatiewerkzaamheden, renovatie en service & onderhoud van elektrotechnische installaties in woning- en utiliteitsbouw. Binnen alle marktsegmenten zijn we bovendien partner in de uitvoering van nieuwbouw en renovatie projecten.

elektrotechniek

Wij  brengen vanaf het begin van ieder project onze kennis en ervaring in en denken mee over de engineering.
Lees meer>

 

data

Snelle verbindingen, betrouwbare dataopslag en veilige ICT-voorzieningen zijn onmisbaar. De wereld van de ICT verandert snel.
Lees meer>

 

beveiliging & ccv

Het gevoel van veiligheid is persoonlijk en daarmee voor iedereen anders. Ons beveiligingsplan is daarom maatwerk.
Lees meer>

 

gebouw beheersystemen

Domotica is de verzamelnaam voor technologie en oplossingen die het comfort van wonen, werken en leven verbeteren.
Lees meer>

service &
onderhoud

Regulier onderhoud is belangrijk voor de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw installaties. E-Install biedt een uitgebreid programma hiervoor.
Lees meer>

brandmeld
systemen

Het gaat bij brandveiligheid enerzijds om het minimaliseren van risico’s en anderzijds om een goede bescherming wanneer het mis gaat.
Lees meer>

Onze projecten

We willen tot de beste e-installateurs en werkgevers van Nederland behoren. Dat zie je terug in ons werk. In hoe we graag omgaan met collega’s, klanten en partners. Trots op het resultaat van ieder project, nog meer op de weg ernaartoe. We raken er niet over uitgepraat. Ben je gewoon benieuwd of heb je wellicht zelf een leuk project, mooie dienst of flitsende CV voor ons? Bel 085 020 90 90. Wees niet bang, ons verhaal is kort en simpel.

onze klanten

"E-Install is een fijne partij om mee samen te werken."

We werken voor mooie opdrachtgevers waaronder vastgoedbeleggers, woningcorporaties, bouwbedrijven, dienstverleners rond vastgoedonderhoud, zorg- & onderwijsinstellingen, vastgoed adviseurs en VVE’s. 

Video afspelen

Jeroen Solleveld
Head of Technical Asset Management, NSI N.V.

“Van monteur tot receptionist, van projectleider tot controller, alle medewerkers bij E-Install dragen bij aan uw succes. “

JOHN VAN WOLFSWINKEL
eigenaar
Open chat
Heb je een vraag?