WE GAAN VOOR SAMENWERKING
ZOALS HET ZOU MOETEN ZIJN

Ons Team

Gonny
Gonny

Administratief Medewerker

John
John

Eigenaar

Mohamed
Mohamed

Leidinggevend Monteur

Stephan
Stephan

Projectleider

Mark
Mark

Leidinggevend Monteur

Peter
Peter

Eigenaar

Regina
Regina

Facilitair Medewerker

Roland
Roland

Projectleider

Leroy
Leroy

Assistent Monteur

Xander
Xander

Operations

Martijn
Martijn

Assistent Monteur

Angus
Angus

Leidinggevend Monteur

Anton
Anton

Leidinggevend Monteur

Mastan
Mastan

Assistent Monteur

Sebastiaan
Sebastiaan

Werkvoorbereider

Roy
Roy

Assistent monteur

Ahmed
Ahmed

Assistent Monteur

Simone
Simone

Office Manager

Tom
Tom

Kwaliteitsmanager

Wie zijn wij?
Wij zijn E-Install. We helpen onze zakelijke klanten met installatie, service en onderhoud van elektrotechnische voorzieningen in woningen en utiliteitsbouw.
Wat doen we?
Elektrotechniek
Brandmeldsystemen
Beveiliging & CCTV
Data
Gebouwbeheersystemen
Service & Preventief Onderhoud
Onze focus
Woningcorporaties, aanbieders van vastgoedonderhoud, zorg & onderwijsinstellingen, VVE’s, vastgoedbeleggers en adviseurs.
Hoe?
Onze cultuur is de krachtbron van onze organisatie. Het versterkt onze medewerkers en schept ruimte om het beste uit henzelf te halen.
Onze ambitie
We willen tot de beste e-installateurs en werkgevers van Nederland behoren. Met een samenwerking zoals het zou moeten zijn: simpel, helder en eerlijk.
Onze belofte
Samenwerking ‘zoals het zou moeten zijn’. Dat betekent afspraak is afspraak. En trouw aan u als klant. Dat is onze mentaliteit èn onze belofte aan u.

Duurzaamheid

“Als elektrotechnisch installateurs hebben we met elkaar een dijk van een kans om samen met onze medewerkers, partners en klanten de wereld weer een beetje mooier te maken”

We investeren stevig in duurzaamheid via innovatie van onze oplossingen, advies aan onze klanten en toepassingen binnen onze eigen onderneming. We zijn voorlopers op het gebied van LED-verlichting, werken met onze klanten en partners aan woningprojecten als Nul op de Meter, passen intelligentie gebouwbeheersystemen toe en verduurzamen ons wagenpark.

Duurzaamheid is vaak zelfs een keiharde noodzaak om de waarde van het vastgoed te beschermen. Dat gaat over goed werkende installaties, energiezuinige verlichting en een gezond binnenklimaat. Maar ook over het vergaren en delen van specialistische kennis met alle betrokkenen.

Het zit in alle haarvaten van het ondernemen en dat is maar goed ook. E-Install wil de impact op haar omgeving zo klein mogelijk maken en daarvoor is samenwerking met alle betrokkenen bij onze onderneming belangrijk.

Bijna de helft van de CO2-uitstoot in Nederland komt van de gebouwde omgeving. In Europa hebben we afgesproken dat dit in 2050 CO2-neutraal moet zijn. Als elektrotechnisch installateurs hebben we dus met elkaar een dijk van een kans om samen met onze medewerkers, partners en klanten de wereld weer een beetje mooier te maken en stevig bij te dragen aan het behalen van de klimaatdoelstellingen.

Open chat
Heb je een vraag?