Vastgoedonderhoud

Innovatie en duurzaamheid voor woningen en utiliteit

Het transformeren van zakelijk vastgoed naar wonen en het verduurzamen ervan zijn twee belangrijke trends. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken we een plan voor herontwikkeling om het object weer toekomstvast en rendabel te maken.

In de uitvoering komt het er vervolgens op aan dat u uw afspraken met uw klanten kunt nakomen. En blijft de ‘winkel’ open tijdens de verbouwing, dan dienen we in de aanpak en oplossingen rekening te houden met de aanwezigheid van bewoners of medewerkers en overlast dus tot een minimum te beperken.

E-Install ondersteunt u als aanbieder van vastgoedonderhoud al vanaf een vroege fase bij het vormgeven van winnende aanbiedingen richting uw klanten, de vastgoedeigenaren. De stijgende offertekosten rond de complexe projecten van uw klanten vragen om een onderscheidende aanpak waarin naast kostenefficiëntie ook innovatie en duurzaamheid cruciaal zijn.

We zijn allround dienstverlener voor alle techniek in en om uw vastgoed objecten. Onze expertise loopt van stroomvoorziening tot gebouwbeheersystemen en van brandmeld- en bewakingssystemen tot ICT-infrastructuur. In voorkomende situaties nemen wij ook mechanische ventilatie voor onze rekening en regelen wij zelfs het nieuwe systeemplafond, zeker indien dit in combinatie met nieuw verlichting plaatsvindt.

Open chat
Heb je een vraag?