Woningcorporaties

Van planmatig onderhoud tot ‘nul op de meter’

Als woningcorporatie wilt u zowel het woongenot van uw huurders als ook de waarde van uw vastgoed beschermen. Snel storingen oplossen, planmatig onderhoud en renovatie van technische installaties in woningen zijn dan cruciaal.

E-Install ondersteunt woningcorporaties en hun partners voor vastgoedonderhoud met advies en uitvoering van alle benodigde diensten rond de techniek in woningen. Innovatie en duurzaamheid spelen hierin een steeds grotere rol. Zo zitten we dikwijls al in een vroeg stadium van renovatieprojecten om tafel met onze opdrachtgevers om te adviseren over de beste mix van aanpak en oplossingen.

We zoeken hierin altijd de balans tussen kostenefficiëntie en duurzaamheid voor een gunstige Total Cost of Ownership. Projecten als ‘Nul op de meter’ zijn hiervan een actueel voorbeeld. Net zo belangrijk is het besef dat we altijd met bewoners te maken hebben. Vaak direct omdat bewoners gedurende de renovatie in hun eigen huis blijven wonen met alle impact. Soms indirect, omdat zij na een renovatie op de afgesproken datum hun huis weer in willen.

Maar vaak direct, omdat we ons werk in een bewoonde situatie moeten uitvoeren. Dan komt het ook aan op mentaliteit: ‘afspraak is afspraak’ en vakkundige monteurs die verantwoording kunnen en durven nemen voor het klaren van de klus en het direct oplossen van problemen. Wij scheppen daarvoor graag de voorwaarden.

Open chat
Heb je een vraag?