Gebouwbeheersystemen

Domotica is de verzamelnaam voor technologie en oplossingen die het comfort van wonen, werken en leven verbeteren. Het is daarmee een breed begrip met uiteenlopende toepassingen. E-Install levert, installeert en onderhoudt oplossingen voor veiligheid, zorg, comfort en kostenbesparing.

Veiligheid. U kunt bijvoorbeeld vanaf uw werkplek online uw beveiligingscamera’s bekijken en instellen, uw inbraakalarminstallatie of rookmelder automatisch laten sms’en met brandweer of politie en uw aanwezigheids- en toegangscontrole volledig automatiseren.

Zorg. Domotica-toepassingen kunnen helpen om ouderen langer zelfstandig te laten wonen. Zo regelt u op afstand de installaties of buitendeur in het huis van zorgbehoevenden.

Comfort. De smartphone is in veel gevallen een belangrijk onderdeel van de oplossing. U kunt de verwarming alvast aanzetten terwijl u onderweg naar huis bent, of het elektrische hek bedienen.

Kostenbesparing. U kunt domotica ook inzetten om efficiënter te werken of energie te besparen. Bijvoorbeeld door ventilatie en verwarming te koppelen, zodat u niet stookt in ruimten waar ramen openstaan.

brandmeldsystemen
Open chat
Heb je een vraag?