Vacature Assistent Monteur Elektrotechniek

Wie zijn wij?

E-Install is een jong bedrijf met inmiddels een ruime ervaring in de techniek en mooie opdrachtgevers waaronder vastgoedbeleggingsmaatschappijen, toonaangevende aannemers, overheid, onderwijs- en zorginstellingen en woningcorporaties. We groeien hard en zoeken daarom nieuwe, enthousiaste collega’s!

Tevreden klanten door tevreden medewerkers

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en dat hebben wij vooral te danken aan onze medewerkers. En laten die nou net zo tevreden over ons zijn als onze klanten. Dat is natuurlijk geen toeval. Wij werken continu aan een prettige werkomgeving omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de basis voor ons succes is.

Lees hier de ervaring van Leroy, een van onze Assistent Monteurs.

Ons idee over goed werkgeverschap

Een prettige werkomgeving betekent voor ons onder andere:

 • Wederzijds vertrouwen en zelfstandigheid.
 • Open en eerlijk.
 • Waardering voor goed werk en goede inzet.
 • Oog voor elkaar en voor een goede sfeer.
 • Groei- en opleidingsmogelijkheden.
 • Goede balans tussen werk en privé.
 • We doen wat we beloven.

Als jij dit ook belangrijk vindt en zin hebt in een nieuwe uitdaging, dan spreken we graag snel met je af om kennis te maken.

We werken hard, we hebben succes en we groeien hierdoor als organisatie en als personen. Je hebt bij ons de mogelijkheid om veel te leren, zowel in het werk, van je collega’s als via cursussen en opleiding.

Wie zijn straks jouw klanten?

We werken voor zakelijke klanten binnen de utiliteit, woningbouw en zorg. Binnen utiliteit richten we ons op zowel nieuwbouw als renovatie. Binnen de woningbouw richten we ons alleen op renovatie. We ondersteunen onze klanten met uiteenlopende installatie- en onderhoudsdiensten op het gebied van:

 • Elektrotechniek;
 • Beveiliging;
 • Brandmelding;
 • Data;
 • Telecom;
 • CCTV;

We hebben plek voor zowel leidinggevend als assistent monteurs. Ook ZZP’ers zijn van harte welkom om te reageren en zijn bij ons een waardevol onderdeel van het team.

Vacature Assistent Monteur

 Over de functie

Als Assistent Monteur ben je verantwoordelijk om samen met de Leidinggevend Monteur vanaf tekening o.a. elektrotechnische installaties en/ of apparatuur te monteren, uit te breiden, samen te stellen en te repareren. Werkzaamheden die hier uit voortvloeien zijn bijvoorbeeld het hangen van kabelgoten, het trekken van draden en kabels, het monteren van verdeelpunten, zowel sterk- als zwakstroom. Afhankelijk van je ervaring en kennis kun je uiteraard breder ingezet worden. Je werkt samen met een ervaren elektromonteur en als koppel zorg je dat je het werk netjes en op tijd afrondt.

Wie ben jij?

Je bent betrouwbaar, leergierig en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Verder is het belangrijk dat je werkt volgens de geldende normen en veiligheidseisen.

Ook ben je flexibel en heb je een positieve instelling. Je bent bereid om een stapje extra te zetten en je wilt jezelf verbeteren door zaken aan te pakken, te leren van collega’s en het volgen van opleidingen en cursussen.

Wat vragen we verder van je?

 • Afgeronde of huidige opleiding richting de elektrotechniek;
 • Relevante werk- of stage ervaring als (assistent) elektromonteur;
 • Het is van groot belang dat je werkt volgens de geldende normen en veiligheidseisen;
 • In bezit van een (geldig) VCA certificaat;
 • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Utrecht / De Meern, maar we hebben ook collega’s uit andere regio’s bij ons werkzaam.

Ben jij onze toekomstige Assistent Monteur? Laat het ons weten!

 

Open sollicitaties

Mocht de vacature waar je naar op zoek bent er niet tussen staan, maar wil je toch graag kennismaken om andere mogelijkheden te bespreken, dan ontvangen wij graag je CV en toelichting per e-mail (simonekap@e-install.com). We nemen dan altijd even contact met je op om te zien of we op korte of langere termijn een passende functie beschikbaar hebben.