Naam: Angus
Leeftijd: 26 jaar
Functie: Leidinggevend monteur elektrotechniek
Bij E-install sinds: de start

Wat voor werk deed je hiervoor?
Hetzelfde, maar bij een andere werkgever. Ik zocht naar een bedrijf met een betere sfeer, meer waardering voor je werk en je inzet. En meer onderling vertrouwen en openheid. 

Hoe kwam je bij E-install terecht?
Ik kende John, een van de oprichters van E-install, al vele jaren. We zijn weer aan de praat geraakt en toen was het snel duidelijk. Ik was de eerste medewerker.

Hoe bevalt de overstap?
Het was best spannend om over te stappen naar een startende onderneming. Hoe is de sfeer, de collega’s, wat voor klanten krijgen we, hebben we wel genoeg werk? Gelukkig was er niet veel tijd nodig om mijn zorgen weg te nemen. Het vertrouwen was wederzijds en inmiddels werken we met een erg leuke club collega’s voor mooie klanten. Met andere woorden: ik heb er geen moment spijt van gehad.

Wat vind je het leukste in deze baan?
Het is precies wat ik belangrijk vind in mijn werk: waardering, vertrouwen, open en eerlijk, beloftes worden nagekomen. Het voelt meer aan als een vriendenclub, als familie. Op vrijdagmiddag wordt er voor ons gekookt en staan de directeuren de borden eten en drankjes te regelen. Je hoort er echt bij. Waar vind je zoiets? Ik zet nu weer met plezier een stap extra.

Wat adviseer je nieuwe collega’s?
Het is hard werken maar je krijgt veel voor terug. Als het goed gaat met E-install, gaat het goed met jou.

“Gaat het goed met E-install,
dan gaat het goed met jou.”

hr_mks1993-angus
Open chat
Heb je een vraag?