Naam: Leroy
Leeftijd: 25 jaar
Functie: Assistent Monteur elektrotechniek.
Bij E-install sinds: augustus 2017

Wat voor werk deed je hiervoor?
Ik werkte bij Hornbach op de electrotechnische afdeling. Dat was leuk en heb er veel geleerd over de materialen en omgaan met klanten. Maar ik wilde meer zien en meemaken, de winkel is toch wel een kleine wereld.

Hoe kwam je bij E-install terecht?
Via Facebook. Ik zag een post van een oude bekende dat E-install monteurs nodig had. Ik had er geen ervaring mee en niet de juiste opleiding. Toch raakte ik geïnteresseerd en kwam in gesprek met John en Peter, de directeuren van E-install. De klik was gelijk goed en ze zagen blijkbaar genoeg in me om de stap te wagen.

Hoe bevalt de overstap?
Heel goed! Maar de eerste maanden waren wel pittig. Vooral het zware werk was ik niet gewend. Je sjouwt toch heel wat, boort gaten en werkt veel boven  je hoofd. ’s Avonds was ik uitgeput, ik heb twee maanden continu spierpijn gehad. En dan komen daar voor mij nog twee avonden in de week opleiding bij, want ik doe nu mijn MBO 2 monteursopleiding. Inmiddels ben ik meer gewend en is het allemaal prima te doen.

Wat vind je het leukste in deze baan?
De onderlinge sfeer met monteurs, de collega’s op kantoor en het management is erg goed. Ik heb veel vertrouwen gekregen om me te bewijzen en dat is kenmerkend voor hoe we hier met elkaar omgaan. En het is heel fijn dat je inspanningen worden gezien en gewaardeerd.

Wat adviseer je nieuwe collega’s?
Wees gemotiveerd en zet door. Dat gold in het bijzonder voor mijzelf, maar het is voor iedereen wel spannend om van werkgever te wisselen. Als je je goed inzet hier, dan krijg je er veel voor terug.

“Motivatie en doorzettingsvermogen.
Daar krijg je hier veel voor terug”

web_mks5061
Open chat
Heb je een vraag?