CASE:

STUDIOPLEIN

Portiekflats van vier hoog en rijtjeswoningen uit de jaren zestig: typisch de woonwijken waar woningcorporaties momenteel hun tanden in zetten. Provides startte daarom in mei 2021 met het groot onderhoud van 211 jaren-zestigwoningen in IJsselstein. De woningen worden duurzamer en krijgen een facelift.

IJSSELSTEIN

CASE:

STUDIOPLEIN

Portiekflats van vier hoog en rijtjeswoningen uit de jaren zestig: typisch de woonwijken waar woningcorporaties momenteel hun tanden in zetten. Provides startte daarom in mei 2021 met het groot onderhoud van 211 jaren-zestigwoningen in IJsselstein. De woningen worden duurzamer en krijgen een facelift.

IJSSELSTEIN

Ook de veiligheid, het energieverbruik en comfort worden aangepakt. Zo krijgen de bewoners onder meer een nieuwe badkamer, keuken en toilet, 5 zonnepanelen per woning en in de flats een opknapbeurt voor de portieken, trappenhuizen en bergingen. De werkzaamheden worden grotendeels uitgevoerd in een bewoonde situatie. Provides verzorgt echter ook tijdelijke woningen, want de bewoners moeten tijdens de het grote werk drie weken uitwijken. Heembouw is de hoofdnemer van dit grote en complexe project.

Het project

Ook voor E-Install betekent het een langlopende project waarin we onze kennis en ervaring in de volle breedte mogen inzetten. Genoeg uitdaging voor onze monteurs, want de renovatie vindt plaats in bewoonde situatie gerenoveerd, regelmatig werken ze op grote hoogte, de doorlooptijd is kort en het werktempo is dus hoog. De bewoners gaan bij het grote werk weliswaar even hun huis uit, maar hun blijven achter in de woning en daar moet iedereen netjes en veilig omheen werken.

  • Aanleg van nieuwe elektra in keuken, badkamer en toilet
  • Nieuwe video-intercom installaties in de portieken
  • 211 nieuwe video intercom toestellen leveren en plaatsen
  • Renovatie van elektra en verlichting in de centrale trappenhuizen
  • 211 ‘APK’ keuringen van de woningen uitvoeren
  • 211 meterkasten uitbreiden
  • 414 armaturen vervangen voor moderne LED-verlichting
  • 567 rookmelders leveren en plaatsen

de monteurs

Tijdens zo’n groot en lang project werken we uiteraard met een flinke ploeg. Hoofdmonteur Angus heeft er de leiding over onze monteurs. De boel niet alleen in strakke banen, maar ook in volle magen: iedere vrijdag regelt hij voor de hele ploeg op de bouwplaats een stevige maaltijd van zijn BBQ of uit zijn frituur.
Open chat
Heb je een vraag?